  FAQ — TeamGlot

# [FAQ — TeamGlot](https://teamglot.com/)

## Team Samarbejde

### Hvordan fungerer Team Samarbejde?

Team Samarbejde giver dit team ét fælles rum til at chatte, dele og gennemgå dokumenter sammen, oprette og fordele opgaver samt koordinere kalendere — alt sammen med automatisk realtidsoversættelse på 33 sprog, så sprogbarrierer aldrig er et problem.

### Hvor mange teammedlemmer kan man chatte med ad gangen i Team Samarbejde og på Chat-siden?

I Team Samarbejde kan I være op til 10 medlemmer ad gangen, inklusiv 1 gæst med invite-kode. På Chat-siden, som er separat, kan I max være 5 medlemmer ad gangen, inklusiv 1 gæst med invite-kode. Der kan maks være 1 gæst ad gangen både i Team Samarbejde og på Chat-siden. Kun Pro og Company Team har adgang til Team Samarbejde — Basic og Gratis-brugere kræver en gæste-invite-kode for at deltage. Company Team, Pro og Basic kan alle bruge Chat-siden samtidig, max 5 ad gangen. Gratis-brugere kan bruge Chat-siden, men kun med andre gratis-brugere.

### Kan jeg dele dokumenter med mit team?

Der kan deles dokumenter både på Dokumentanalyse-siden og i Team Samarbejde. Man redigerer sine dokumenter på Dokumentanalyse-siden og sender dem derefter til Team Samarbejde, hvor de deles med de indbudte teammedlemmer. I Team Samarbejde kan man modtage dokumenter og få dem oversat med det samme til sit eget sprog — og chatte om dem på sit eget sprog, med live-oversættelse hele vejen igennem.

### Hvad er en Gæst invite-kode?

En Gæst invite-kode er en engangskode, som et betalende teammedlem genererer og deler med en person udenfor teamet — fx en kunde eller samarbejdspartner uden eget TeamGlot-abonnement. Pro og Company Team kan sende invite-koder til både Team Samarbejde og Chat-siden, mens Basic kun kan sende invite-koder til Chat-siden. Med koden kan personen deltage som gæst uden at skulle oprette en betalt konto. Der kan kun være 1 gæst ad gangen pr. session, og koden er gyldig i 10 timer.

## Konto & Abonnement

### Kan jeg opgradere, hvis jeg opretter konto som gratis bruger?

Du kan til enhver tid opgradere fra gratis abonnement til enten Basic eller Pro. Company Team kræver en ny abonnement oprettelse og er beregnet til virksomheder med flere ansatte — her kan der oprettes op til 5 brugere pr. abonnement.

### Hvor tit skal abonnement fornyes?

Abonnementet er gyldigt 1 måned og fornyes automatisk på oprettelsesdagen. Du kan opsige når som helst — opsigelsen træder i kraft ved udløb af indeværende faktureringsperiode, og der opkræves ingen yderligere beløb. Opsigelse gøres direkte fra konto-siden på TeamGlot.com.

### Findes der en gratis prøveperiode?

7 dages gratis prøveperiode ved oprettelse af Pro abonnement. Kræver registrering af kredit kort og ny oprettelse. Nyoprettelse gælder ikke ved gratis oprettelse. Du kan til enhver tid oprette dig som gratis bruger. Som gratis bruger er du begrænset og har ikke adgang til Taskmanager og Team Samarbejde. Gratis oprettelse er tænkt som en "se dig omkring"-mulighed.

## Tekniske Spørgsmål

### Skal jeg installere noget?

Nej. TeamGlot kører fuldstændigt i din browser. Ingen downloads, ingen plugins, ingen udvidelser påkrævet.

### Hvilke browsere understøttes?

Alle gængse browsere understøttes. Vi understøtter dog ikke mobile browsere. Nogle funktioner i TeamGlot kan muligvis bruges på tablet-størrelser, men uden garanti. Vi arbejder på at optimere til tablets på et senere tidspunkt.

### Hvilken webserver og AI bruges der?

TeamGlot.com bruger kun europæiske udbydere for at minimere risikoen for misbrug fra statslige aktører, der spionerer på data og AI. Vi bruger Hetzner som webserver og Mistral AI som AI-udbyder — begge GDPR-godkendte og placeret i EU.

### Hvad hvis jeg har brug for hjælp?

TeamGlot.com er designet til at være ekstremt brugervenligt — det er nemt at finde rundt i de forskellige menuer og funktioner. Skulle der opstå problemer undervejs, har vi hjælpefunktioner, der forklarer hver enkelt funktion.

## Datasletning & Opbevaring

### Hvor længe opbevares mine data?

TeamGlot.com prioriterer sikkerhed ekstremt højt. Dine data opbevares kun kortvarigt for at minimere risikoen for misbrug — alt er krypteret at rest med AES-256. Chatbeskeder, dokumenter og team-samarbejdsdata slettes senest 24 timer efter oprettelse eller upload. Sletter du selv en fil, er den slettet med det samme. Vores system sletter desuden strategisk efter forskellige tidsintervaller, afhængigt af om du er aktiv eller logger ud — er du aktiv, kører du trygt videre uden at dit arbejde slettes, men logger du ud, starter en timer, som nulstilles næste gang du logger ind og arbejder. Vi anbefaler altid at downloade modtagne filer, inden du logger ud — de slettes efter 4 timer. Kalenderdata opbevares op til 6 måneder, og opgaver op til 1 år, så du kan planlægge længere frem.

### Hvad sker der når jeg opsiger min konto?

Fra den dag dit abonnement udløber, lukkes din konto. Kun dine kalenderaftaler og Taskmanager-opgaver gemmes i denne periode. De opbevares i 30 dage — det kalder vi Grace-perioden, hvor du har mulighed for at genoprette din konto, hvis du skulle fortryde opsigelsen. Når Grace-perioden udløber efter 30 dage, slettes alt, og dine brugerdata anonymiseres.

### Hvis min konto er lukket, kan mine brugerdata da slettes tidligere end de 30 dage — Grace-perioden?

Ja, du kan få slettet dine brugerdata, kalender aftaler og Taskmanager-opgaver før de 30 dage — også hvis du ønsker at få slettet din konto midt i en abonnementsperiode. Kontakt da support@teamglot.com. Bemærk, at dine data ikke kan genoprettes efter dette.

### Hvilke data opbevares efter konto er slettet?

Vi opbevarer ingen brugerdata efter en konto er slettet. Vi har kun anonymiseret data tilbage, som bevis for at vi overholder alt, hvad vi lover.

## Sikkerhed & Privatliv

### Hvordan er mine data beskyttet?

Alle data er krypteret med AES-256-GCM. Vi bruger separate krypteringsnøgler til forskellige datatyper for at maksimere sikkerheden. Dine data hostes på EU-servere (Hetzner, Tyskland) og forlader aldrig Europa.

### Hvem har adgang til mine data?

Kun dig og dem du deler med. TeamGlot-medarbejdere kan ikke læse dine beskeder eller dokumenter — de er krypterede. Vi har ingen bagdøre.

### Er TeamGlot.com 100% GDPR-sikker?

Ja. TeamGlot er fuldt ud GDPR-kompatibel. Vi har indbygget databeskyttelse direkte i sidens design og struktur (Privacy by Design). Det betyder, at vi overholder alle gældende regler i EU's persondataforordning (GDPR) for at beskytte dine data bedst muligt.

### Hvor opbevares mine data?

Alle data opbevares på Hetzner-servere i Tyskland (EU). Vores AI-udbyder Mistral AI er baseret i Frankrig. Ingen data forlader EU/EØS.

### Har TeamGlot.com en Databehandleraftale (DPA)?

Alle vores europæiske leverandører, der håndterer personoplysninger og data på vores vegne, stiller standard-databehandleraftaler (DPA'er) til rådighed på deres hjemmesider, som vi har tilsluttet os. Disse aftaler er juridisk bindende og sikrer, at vores partnere behandler dine data med samme høje sikkerhedsniveau, som vi selv gør, og i fuld overensstemmelse med gældende GDPR-lovgivning. Dine data bliver aldrig solgt eller givet videre til uvedkommende tredjeparter.

## EU AI Act Overholdelse

### Er TeamGlot i overensstemmelse med EU AI Act?

Ja. TeamGlot er klassificeret som "begrænset risiko" under EU AI Act (Forordning 2024/1689). Vi overholder alle gennemsigtighedskrav under Artikel 50.

### Hvordan håndterer TeamGlot AI-gennemsigtighed?

TeamGlot.com lever op til gennemsigtighedskravene i EU AI Act (Artikel 50). Det betyder konkret, at du altid informeres, når indhold er AI-genereret, og at AI-oversættelser er tydeligt markeret som sådan. Vi anvender aldrig skjulte eller manipulerende AI-teknikker, biometrisk kategorisering eller følelsesgenkendelse — du skal altid kunne se, hvad der er menneskeligt og hvad der er AI.

### Hvilken AI-model bruger TeamGlot?

TeamGlot bruger Mistral AI (Small 4), en fransk AI-udbyder. Alt AI-behandling sker på EU-servere. Vi sender aldrig dine data til ikke-EU AI-udbydere.